Castle Builder slot

Denna underhållande slot har hela 15 vinstlinjer och utspelar dig i tre olika medeltida kungariken. Spelet innehåller många tilltalande symboler i form av prinsessor, prinsar och kungar. Det finns även wild-symboler som du ska hålla extra koll på eftersom dessa ökar dina vinstchanser. Spelet är på flera sätt unikt, eftersom att du i början av spelet ska bygga ditt eget slott för att sedan kunna gå vidare. Men innan dess måste du givetvis välja hur mycket du vill satsa. Du justerar din insats med pilarna för att välja önskat myntvärde, från 0,01 till 1. Du kan även ställa in hur många vinstlinjer som du vill ska vara aktiva. Om du vill köra fullt ut kan du klicka på ”max bet”, vilket innebär att du väljer den absolut högsta insatsen, något som höjer din eventuella vinst.

Spelets fokus

Självaste byggandet av ditt slott är den främsta huvudattraktionen i spelet. I samband med att du som spelare snurrar hjulen får du tillgång till olika byggnadsmaterial av olika värde – brons, silver och guld. Detta gör att du kan bygga ditt slott. Som du kanske har listat ut så ju mer du spelar och samlar in värdefullt material desto högre värde får ditt slott.

När du byggt ditt slott

När hela slottet är komplett och du är färdig är det dags för prinsessan, alltså kungens dotter att flytta in i slottet. I samband med detta väljer hon dessutom tre ryttare. Samtliga ryttare avslöjar sina rikedomar innan bröllopet. Den framtida brudgummen kan vara fattig och detta resulterar i en liten vinst. Eller så kan han ha en liten rikedom, vilket resulterar i en mellanstor vinst. Har du tur är han mycket rik och detta gör att du vinner ett stort belopp.

Sammanfattning

Castle Builder slot är ett underhållande och högkvalitativt spel med bra grafik. Det är spelleverantören Rabcat som ligger bakom det populära spelet. Castle Builder slot har flera unika egenskaper och det som främst skiljer denna slot mot andra spel är funktionen att du själv ska bygga dig ett slott. Du är mycket delaktig i spelet och det ger en rolig tvist som gör att spelaren måste vara engagerad. Du har dessutom 15 vinstlinjer som du kan ställa in utifrån eget behag, vill du inte ha alla aktiva kan du välja önskat antal. Detta gör att du kan anpassa din insats utifrån din plånbok, kanske vill du inte spendera så mycket pengar på detta spel utan vill göra fler men lägre insatser. De snygga symbolerna är också tilltalande i spelet och höjer spelupplevelsen, eftersom de är anpassade efter temat i form av prinsar och prinsessor och övriga kungligheter. Du får inte glömma att hålla koll på wild-symbolerna, dessaa kan på flera sätt gynna dig och öka din vinst i spelet.